Hypnoseshows

U wilt een feest organiseren, of zo maar een leuke avond. Vaak rijst dan de vraag: "Wat zullen we nu eens doen?" Eens iets heel anders. Iets spectaculairs. Iets waar ook weken na het feest nog over wordt gesproken.

Met een hypnoseshow scoort u zeker. Wilt u uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen? Lees dan verder op deze site. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Claus. De contactgegevens vind u onder de knop contact.

Jos en Miranda

Jos Claus bekend van zo’n 150 tv-en radio-programma’s en diverse films in Nederland, België en Duitsland. Sinds 1982 presenteert Jos hypnose-events voor bedrijven, universiteiten, onderwijsinstellingen, recreatieparken, campings en discotheken. Zijn presentaties kunnen zijn entertainment, info-tainment, lezingen, trainingen of work-shops.

Miranda van Kuilenburg, internationaal gecertificeerd hypnotherapeut, presenteert hypnoseshows in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk (Engels talig). Miranda doet dat met een charisma, zoals alleen een vrouw dat van nature heeft. Sinds juli 2021 en ook in 2022 is Miranda de hypnotiseur in de gevarieerde internationale theatershow 'A Divine Comedy by Florentina Holzinger', met voorstellingen in o.a. Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Duisburg, Hamburg, Kassel en Wenen.

Duo Hypnose Show Miranda & Jos, uniek in deze tak van de showbiz.
Hun show is een samensmelting van 40 jaar ervaring en flair. Eenmalig en zonder duplicaat.

Alle hypnose presentaties zijn afgestemd op de individuele wensen van de organisator en variëren van shows, infotainment tot lezingen en workshops. Het programma kan een mental training zijn of entertainment in de vorm van een hypnoseshow; derhalve is het zowel geschikt voor bedrijfstrainingen, als ook personeelsavonden, verenigingsfeesten en tal van andere evenents. De presentatie kan avondvullend zijn, maar eveneens deel uitmaken van een gevarieerd middag- of avondprogramma.

Jos en Miranda werken uitsluitend met zuivere hypnose en gebruiken geen goocheltrucs of magic-acts. De toeschouwers krijgen te zien wat hypnose inhoudt, wat met hypnose kan en dat het niets te maken heeft met magie.

Het publiek wordt - op basis van vrijwilligheid - uitgenodigd aan het hypnose event deel te nemen. Dit is een unieke gelegenheid persoonlijk kennis te maken met het fenomeen hypnose. Elke keer weer maken veel toeschouwers hiervan gebruik. De een omdat hij niet gelooft dat het kan, dat het bestaat, een ander om te ervaren wat allemaal mogelijk is. De deelnemers gaan in hypnose op reis, mensen die op reis gaan doen leuke, interessante en spannende ervaringen op. Ze beleven dingen waarvan ze het bestaan niet wisten of die ze tot dan voor onmogelijk hielden, dit is indrukwekkend en amusant tegelijk, zowel voor de deelnemers als ook de toeschouwers. De hilariteit overtreft hierbij telkens weer alle verwachtingen.

Belangrijk te weten. Jos & Miranda zijn geen goochelaars, geen mentalisten en met 40 jaar praktijk ervaring zeker geen amateurs 'die in hun vrije tijd ook iets met hypnose doen'. Er worden geen onesthetische opdrachten gegeven en niemand hoeft zich beledigd te voelen. Daarom laten veel toeschouwers zich steeds weer meenemen op een unieke ontdekkingsreis door de wondere wereld van het menselijke brein.

Wie van de drie?

Wie van de drie? Geen quiz maar drie mogelijkheden voor het kiezen van een hypnoseshow.
Kies de hypnoseshow die past bij je event en budget.

Jos Claus
De man met 40 jaar ervaring in het presenteren van live shows, zo’n 150 tv- en radio- programma’s in Nederland, België en Duitsland.

Miranda van Kuilenburg
De enige echte vrouwelijke showhypnotiseur in Europa. Zij presenteert hypnose events in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Duo-Hypnose-Show Miranda & Jos
Een cocktail van ervaring en eyecatching, het suprême aan hypnose infotainment en entertainment.


Met deze hypnotiseurs maak je van je event een onvergetelijke, interessante en amusante happening.

Wil je meer weten, lees dan verder op deze site. Voor vragen, meer informatie en een passende offerte kun je contact opnemen met Jos Claus.  Contact gegevens vindt je onder de knop contact.